Uw bedrijf

​Bescherm uw onderneming op de best mogelijk manier

​BEDRIJFSSCHADE: Na een brand kan het een hele tijd duren alvorens uw bedrijf weer in dezelfde financiële situatie verkeert. Een schadegeval brengt immers vaak een hoop indirecte verliezen met zich mee: omzetdaling terwijl loonuitgaven, leningen, leasingcontracten,… door blijven lopen. Een bedrijfsschadeverzekering helpt u een moeilijke periode te overbruggen en biedt bijkomende bescherming tegen schade op commercieel, financieel of sociaal vlak. Het is als het ware de levensverzekering van uw bedrijf. Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte.

MACHINEBREUK: Uw productieactiviteit is afhankelijk van verschillende verfijnde en vaak dure machines. Herstel en/of vervangingskosten kunnen dikwijls hoog oplopen en meestal volstaat een brandverzekering niet. Voor schade die u lijdt door het langdurig uitvallen van uw machines kunt u zich veilig stellen met een polis machinebreuk, zodat u bij een eventuele tegenslag snel weer verder kan.
BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID: Als ondernemer loopt u het risico verantwoordelijk te zijn en aansprakelijk te worden gesteld voor schade die u (of een personeelslid) toebrengt aan klanten, leveranciers en derden tijdens de beroepsactiviteit. Door het afsluiten van een ‘verzekering Beroepsaansprakelijkheid’ bent u ingedekt voor financiële gevolgen bij contractuele en beroepsfouten.

Wenst u meer info hierover? Neem dan contact op me ons via onderstaand formulier.


Kerkomsesteenweg 314, 3370 Kerkom

+32 (016) 73.35.56

profinad@profinad.be

Openingsuren Kerkom
Ma: op afspraak
Di: 14u-19u
Wo: 9u-12u
Do en vr: 9u-12u - 14u-17u
Za: 9u-12u

Dorpsstraat 19, 3360 Bierbeek

+32 (016) 46.00.63

profinad.bis@profinad.be

Openingsuren Bierbeek
Ma: 9u-12u - 16u-18u
Di: 9u-11u
Wo: 9u-11u
Do: 9u-11u - 14u-16u
+ op afspraak