Kredietkaart

De uitgever van een creditcard verstrekt een lening aan de houder van onbepaalde hoogte (maar wel met een vastgesteld maximum). Wanneer de gebruiker een betaling verricht met de kaart, wordt het geleende bedrag verhoogd met het bedrag van de transactie. Hoe en wanneer de lening wordt terugbetaald, is afhankelijk van de overeenkomst tussen uitgever en gebruiker.

Bij een betaling toont de houder zijn creditcard aan de verkoper of dienstverlener. Deze maakt een slip, een bewijs van de transactie waarop de hoogte van het bedrag en de gegevens van betaler en begunstigde worden ingevuld. Door dit bewijs te ondertekenen wordt de transactie een feit. Doordat dit systeem fraudegevoelig is, worden hedendaagse creditcards gekoppeld aan een cijfercode die de gebruiker moet intoetsen.

De creditcard wordt ook veel gebruikt voor aankopen via Internet. Daarbij worden het 16-cijferige creditcardnummer, een controlegetal (CVC-code), de expiratiedatum en de naam van de houder gebruikt ter autenticatie van de transactie. Doordat al deze gegevens worden verzonden, is deze wijze van betalen uiterst fraudegevoelig.​

​U kan terecht voor al uw bankzaken, nl zichtrekeningen, spaarrekeningen en termijnrekeningen. Bij Profinad kan u uiteraard ook terecht voor al uw beleggingen zoals fondsen, kasbons, pensioensparen, Tak 21, Tak 23 en Tak 26.

Bovendien verlenen wij ook kredieten en leningen, dit zowel aan zelfstandigen en KMO’s als aan particulieren. De meest courante kredieten zijn o.a. woonkredieten, leningen op afbetaling, autofinancieringen, belastingskredieten, kaskredieten en investeringskredieten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak als u meer informatie wenst over onze Axa bankverrichtingen, beleggingen, verzekeringen of kredieten!

Wenst u meer info hierover? Neem dan contact op me ons via onderstaand formulier.


Kerkomsesteenweg 314, 3370 Kerkom

+32 (016) 73.35.56

profinad@profinad.be

Openingsuren Kerkom
Ma: op afspraak
Di: 14u-19u
Wo: 9u-12u
Do en vr: 9u-12u - 14u-17u
Za: 9u-12u

Dorpsstraat 19, 3360 Bierbeek

+32 (016) 46.00.63

profinad.bis@profinad.be

Openingsuren Bierbeek
Ma: 9u-12u - 16u-18u
Di: 9u-11u
Wo: 9u-11u
Do: 9u-11u - 14u-16u
+ op afspraak