Onafhankelijk makelaar

deskundig advies en de beste voorwaarden.

​PERSOONLIJK ADVIES: Verzekeringen zijn een complexe materie. Het aanbod is overweldigend en de kleine addertjes onder het gras maken beslissingen nemen niet eenvoudig. Het is erg belangrijk dat u kan vertrouwen op een onafhankelijke makelaar. Profinad biedt een ruim en actueel gamma aan verzekeringen voor particulieren, bedrijven en vrije beroepen en zoekt voor u, via een persoonlijke service, de beste oplossing op de markt.
CHECK-UP: Spring eens binnen op ons kantoor en geef uw bedrijfsverzekeringen een ‘check-up’. Elke onderneming, elke bedrijfsactiviteit heeft zijn specifieke kenmerken en brengt kansen én risico’s met zich mee. Samen bekijken we het risicoprofiel van uw bedrijf en werken een verzekeringsportefeuille op maat uit.

Uw inkomen

durf vooruit te denken​

​GEWAARBORGD INKOMEN: Bij wegvallen van uw beroepsinkomen (door ziekte of ongeval) valt u terug op het beperkte vangnet van de sociale zekerheid. Om u en uw gezin veilig te stellen tegen onverwacht loonverlies kan u een ‘Verzekering Gewaarborgd Inkomen’ afsluiten die u in staat stelt om uw levensstandaard te behouden en uw financiële verplichtingen aan derden na te komen. Wij werken graag formules uit die volledig in lijn liggen met uw verwachtingen en activiteiten.
PENSIOENSPAREN: Als ondernemer werkt u met hart en ziel voor uw zaak. Geniet met volle teugen van uw inspanningen, ook na het stopzetten van uw actieve loopbaan. Kom langs om te praten over de opbouw van uw pensioen en de manier waarop u er later van wenst te genieten. Ook vandaag al kan u er maximaal voordeel uithalen dankzij fiscale optimalisatie.

Uw medewerkers

Investeer in uw ‘HUMAN CAPITAL’​

ARBEIDSONGEVALLEN: Zodra u personeel in dienst neemt bent u wettelijk verplicht om een ‘Arbeidsongevallenverzekering’ voor hen af te sluiten. Preventieve veiligheidsmaatregelen kunnen veel voorkomen, maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. De verzekering vergoedt ongelukken van en naar het werk en op de arbeidsplek zelf.
HOSPITALISATIE: Vaak wordt het aanbieden van een hospitalisatieverzekering aan werknemers opgelegd of georganiseerd door de sector. Maar uiteraard kan een werkgever ook op eigen initiatief beslissen dit aan te bieden.
GROEPSVERZEKERINGEN: Wij werken voor u een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen uit voor uw werknemers. Met de aangepaste polisvoorwaarden is een groepsverzekering een onmisbaar onderdeel van een succesvolle aanpak van uw loonbeleid​

Uw bedrijf

​Bescherm uw onderneming op de best mogelijk manier

​BEDRIJFSSCHADE: Na een brand kan het een hele tijd duren alvorens uw bedrijf weer in dezelfde financiële situatie verkeert. Een schadegeval brengt immers vaak een hoop indirecte verliezen met zich mee: omzetdaling terwijl loonuitgaven, leningen, leasingcontracten,… door blijven lopen. Een bedrijfsschadeverzekering helpt u een moeilijke periode te overbruggen en biedt bijkomende bescherming tegen schade op commercieel, financieel of sociaal vlak. Het is als het ware de levensverzekering van uw bedrijf. Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte.

MACHINEBREUK: Uw productieactiviteit is afhankelijk van verschillende verfijnde en vaak dure machines. Herstel en/of vervangingskosten kunnen dikwijls hoog oplopen en meestal volstaat een brandverzekering niet. Voor schade die u lijdt door het langdurig uitvallen van uw machines kunt u zich veilig stellen met een polis machinebreuk, zodat u bij een eventuele tegenslag snel weer verder kan.
BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID: Als ondernemer loopt u het risico verantwoordelijk te zijn en aansprakelijk te worden gesteld voor schade die u (of een personeelslid) toebrengt aan klanten, leveranciers en derden tijdens de beroepsactiviteit. Door het afsluiten van een ‘verzekering Beroepsaansprakelijkheid’ bent u ingedekt voor financiële gevolgen bij contractuele en beroepsfouten.

Wenst u meer info hierover? Neem dan contact op me ons via onderstaand formulier.